Clarion Hotel Winn

12345 (10 snittbetyg: 3,40 av 5)
Loading...

 
Prisjämförelse

Clarion Hotel Winn är något så speciellt som ett kosmopolitiskt hotell mitt i Gävle. När man kliver innanför dörrarna in till lobbyn på Clarion Hotel Winn i Gävle är det svårt att tänka sig att man faktiskt befinner sig i just Gävle. Standarden är mycket hög i alla detaljer, vilket gör detta hotell till ett givet val både för den som besöker Gävle på en weekendresa och den som besöker staden i affärer eller för att delta i en konferens. Clarion Hotel Winn ligger mitt i centrala Gävle, i stadsdelen Norrtull. Kommer man med tåg till staden tar det cirka fem minuter att gå till hotellet.

Moderna hotellrum med hög standard

Clarion Hotel Winn är ett mycket stort hotell. Med 200 rum och 14 konferenslokaler i olika storlekar är hotellet det största i Gävle. Alla hotellrum är mycket rymliga och inredda i stilrena och inbjudande material. Modernt är ordet man kan använda för att beskriva hotellets rum. Som gäst på hotellet kan man välja mellan tre olika varianter av hotellrum samt två sviter. Standardrummen är möblerade med två större enkelsängar, ett skrivbord och stora ytor för väskor, med mera. Superiorrummen är något större än standardrummen och bjuder även på extraservice i form av bland annat morgonrock, minibar och vattenkokare. I hotellets familjerum får fyra personer plats. Vill man slå till på lite extra lyx väljer man någon av hotellets två sviter, Gevaliasviten eller Läkerolsviten.

Annorlunda konferenser på Winn

Clarion Hotel Winn lägger stort fokus vid att erbjuda goda möjligheter till konferenser och möten i alla storlekar. Man har skapat ett koncept där ett företag som vill anordna en konferens kan skräddarsy konferensen in i minsta detalj. Hos Clarion Hotel Winn behöver man inte nöja sig med en standardlösning. Man kan göra en mängd tillval till exempel när det handlar om mat, förfriskningar, kvällsunderhållning, med mera. Givetvis finns också färdiga paket för dagkonferenser för företag som vill fokusera helt på arbete.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.