Fyrstjärniga hotell i Gävle

Första gången man i skrift sett Gävle nämnas var så tidigt som 1413.

Gävle har under historien varit en betydande stad inom industrin då bland annat pappersmassa och gjutgods så som kaminer och spisar. Gävle har ett rikt kulturliv med intressanta museer som till exempel Sveriges Järnvägsmuseum, Gävle slott och Sveriges Fängelsemuseum. För utom det så är staden livlig med många restauranger, caféer, pubar och trevliga affärer. Här har vi listat de hotell som är fyrstjärniga i staden.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Scandic CH

Prisjämförelse

Hotell Scandic CH har gym, bastu och wifi över hela hotellet. Detta hotell passar bra till alla typer av resenärer och som vill ha en högre standard på sitt hotell. Rummen är moderna, rymliga och ljusa med alla bekvämligheter ett modernt hotell ska ha. Scandics hotell är också kända för att vara familjevänliga vilket gör att det också är en barnanpassad miljö. Här har man nära till museer, slottet och Stortorget.

Clarion Hotel Winn

Prisjämförelse

Clarion hotell Winn ligger mitt i centrum med nära till alla sevärdheter staden har så som slott, museer, parker och torg. Detta lyxiga, fullspäckade hotell har pool, bastu, företagscenter, restaurang, mötesrum, fri wifi, café och bar. Alla rummen har en fin och mysig inredning som känns inbjudande och högklassig. I rummen finns minibar, safe, lcd-tv och telefon.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.