Hotel Aveny Gävle

12345 (3 snittbetyg: 3,33 av 5)
Loading...

 
Prisjämförelse

 
Mitt i stadsdelen Söder, cirka 700 meter söder om Gävles stadskärna, på genomfartsgatan Södra Kungsgatan, ligger Hotell Aveny, som är ett av Gävles mysigaste hotell. Även om Hotell Aveny ligger strax utanför Gävles absoluta stadskärna är det inte långt till stadens sevärdheter, shopping och nöjen. Efter en kortare promenad norrut är man framme vid Gävles hjärta, Stortorget.

Hotellet är familjeägt, vilket gör att ägarna kan sätta sin egen prägel på såväl hotellrum som gemensamma utrymmen. Det kan man verkligen säga att ägarna till Hotell Aveny har gjort. Hotell Aveny är ett hotell som känns rakt igenom personligt. Till exempel är lobbyn inredd med en receptionsdisk av äldre modell och stora fåtöljer i färgglatt tyg. Är man lite trött på de mer moderna hotellen, som alla verkar vara stöpta i samma form, är Hotell Aveny ett givet val.

Billiga hotellrum med spännande inredning

Hotell Aveny är ett tvåstjärnigt hotell. Det innebär att priset för ett hotellrum är minst sagt överkomligt. Samtidigt känns det inte som att man bor på ett tvåstjärnigt hotell när man kliver in på sitt hotellrum. Rummen är relativt stora och rymliga. Av de totalt 30 rummen på hotellet är dessutom 24 stycken relativt nyrenoverade. Totalt finns åtta enkelrum, elva större enkelrum samt elva dubbelrum på Hotell Aveny. Några av dubbelrummen har även en bäddsoffa för två ytterligare hotellgäster. Hotell Aveny fungerar alltså utmärkt för såväl ensamresenärer som barnfamiljer.

Hotellrummen är inredda med ett antal spännande detaljer. Väggarna är målade i en vacker ljusblå färg. En bård löper på väggarna, strax under taket. På väggarna hänger tavlor som gör att rummen känns mysiga och hemtrevliga. Alla rum har badrum och kabel-TV.

Som hotellgäst på Hotel Aveny har man tillgång till fri parkering för bilen samt en gemensam datorplats. Någon restaurang finns inte på hotellet, men måndag–torsdag erbjuds man enklare kvällsmat i hotellets TV-rum.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.