Hotel City Gävle

12345 (8 snittbetyg: 3,00 av 5)
Loading...

 
Prisjämförelse

 
Hotell City Gävle ligger precis vid Stortorget mitt i centrala Gävle. Med detta läge är Hotell City Gävle det mest centralt belägna hotellet i staden. Från hotellet är det nära till såväl stadens shoppinggator, inklusive Gallerian Nian, som ligger i direkt anslutning till hotellet, som till de mest populära restaurangerna, barerna och nattklubbarna i Gävle. För den som åker till Gävle för att uppleva kultur kan det vara bra att känna till att Gävle Konserthus och ett antal av stadens största sevärdheter ligger inom bekvämt promenadavstånd. Närmsta Best Western hotell i närheten förutom Hotell City finns i Söderhamn, se www.hotellsoderhamn.se .

Billiga rum med hög standard på City Hotell

Inte nog med att Hotell City Gävle ligger mycket centralt. Det är också ett relativt billigt hotell. Samtidigt behöver man inte göra några som helst avkall på kvalitet och service. Som hotellgäst på Hotell City Gävle blir man väl omhändertagen och man sover gott i snyggt möblerade rum med hög standard.

Alla hotellrum är nyrenoverade. 2010 bytte man all inredning och alla möbler. Dessutom gjordes badrummen om. I dag har hotellet 100 rum av hög standard. Hotell City Gävle kan erbjuda tre typer av hotellrum. Den som reser ensam väljer med fördel ett enkelrum. Hotellet har också dubbelrum och fyrbäddsrum. I fyrbäddsrummen är det också möjligt att ställa in en extrabädd – en utmärkt lösning för den lite större familjen. Alla rum är givetvis utrustade med trådlöst internet och platt-TV med satellitkanaler.

Restaurang med spännande karaktär

Hotellets restaurang är mer än en plats där man bara äter och dricker gott. Här anordnas exempelvis biosittningar och andra liknande arrangemang med jämna mellanrum. Restaurangen omfattar även en uteservering, från vilken man kan spana på de förbipasserande. I matväg kan man välja mellan många olika rätter, från klassisk svensk husmanskost till spännande rätter från à la carte-menyn. Med fullständiga rättigheter och en välfylld bar har man alla möjligheter att få sig ett glas av sin favoritdryck.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.