Hotell Pensionat Engeltofta Gävle

12345 (6 snittbetyg: 3,67 av 5)
Loading...

 
Prisjämförelse

 

Hotell Pensionat Engeltofta är en förtjusande gammal grosshandlarvilla från 1882 som idag har gjorts om till ett hotell. Här har kan man bo vare sig man är på resande fot i affärer eller är på en lugn och härlig nöjestripp. Hotellet har vackra utrymmen att ha möten och konferenser på i en trevlig miljö och vacker omgivning. Hotellet ligger ungefär tio minuter från Gävles centrum och endast 1,5 timma från Stockholm. På Engeltoftas omgivningar finns det grönskande promenadstråk, golfbana, turer i skärgården och möjligheter att fiska.

Engeltofta har en lång och mycket spännande historia och mycket av den kan man säkert läsa om i hotellets egna fina bibliotek. Det finns många ställen att sätta sig på runt om i hotellet och bara låta själen få ro av den vackra interiören och de hemtrevliga kakelugnarna. Hotellets Restaurang är uppkallad av grosshandlaren själv och på restaurang Kronberg serveras välsmakande rätter från en god meny inspirerad av havet men i nyskapande skepnad.

Eftersom Engeltoftas byggnad är så vacker både på in och utsidan så passar det ypperligt att ha både grandiosa fester av alla dess slag eller ett vackert bröllop i historisk slottsmiljö med havet som bakgrund. Personalen hjälper till med all förberedelse för att göra dessa stunder till minnen för livet och ser till att allt prickar in i minsta detalj.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.