Hotell Gävle Sweden hotels

12345 (9 snittbetyg: 3,11 av 5)
Loading...

 
Prisjämförelse

 

Hotell Gävle är ett trestjärnigt budgethotell i centrala Gävle. Vilken aktivitet man som besökare till Gävle än är intresserad av kan man räkna med att det är enkelt att ta sig till aktiviteten från Hotell Gävle. Hotellet ligger nära järnvägsstationen och Gävle Konserthus. Det är inte långt till närmaste restaurang, bar eller nattklubb.

Prisvärda rum med trevlig inredning

Eftersom Hotell Gävle är ett budgetalternativ ska man inte räkna med att hitta superiorrum, deluxerum, sviter eller liknande på detta hotell. Hotellets rum håller ändå en hög standard, med vackra golv, ljusa väggar och tak, vackra möbler av lite äldre snitt och bekväma sängar i flera olika storlekar. Rummen är mysiga och hemtrevliga. Föredrar man hotellrum som är inredda i modern skandinavisk design, med inslag av bland annat glas och ljust trä, bör man nog leta efter ett annat hotell.

Totalt finns 50 rum på hotellet. Vissa är enkelrum medan andra har två eller flera bäddar. Givetvis är alla rum utrustade med kabel-TV. En extra service är att ett antal populära filmkanaler ingår i priset för hotellrummet. Badrummen har dusch som standard. Om man behöver arbeta under hotellvistelsen kan det vara bra att veta att alla rum har en rymlig arbetsplats med en snabb uppkoppling till internet. Frukost ingår i priset för hotellrummet. Någon restaurang finns dock inte på hotellet, men med ett rikt utbud av restauranger i hotellets närhet innebär detta sällan något problem. Fri parkering i varmgarage ingår också i priset för ett hotellrum.

Specialister på hotellpaket Gävle

Hotell Gävle har flera populära paket där en aktivitet eller upplevelse ingår i priset för en hotellnatt. Man kan bland annat kombinera en ishockeymatch med elitserielaget Brynäs med en hotellnatt på Hotell Gävle. Andra upplevelser och aktiviteter är av mer kulturell natur, men hotellet kan även hjälpa till med arrangemang för ett besök på nöjesparken Furuvik.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.