Scandic CH Hotell

12345 (10 snittbetyg: 3,80 av 5)
Loading...

 
Prisjämförelse

 

Scandic CH är ett prisvärt mellanklasshotell som ligger bara ett stenkast från Gävle Central. Samtidigt har man mycket nära till stadens alla sevärdheter och möjligheter till shopping. Precis som alla andra hotell i Scandic-kedjan är Scandic CH mycket barnvänligt. Reser man till Gävle med barn är Scandic CH ett utmärkt alternativ. Detta hotell riktar sig också specifikt till ishockeyintresserade besökare till staden. Hotellet erbjuder nämligen paketpriser där man kombinerar en hotellnatt med en middag och matchbiljetter till en ishockeymatch med stadens stolthet Brynäs i Läkerol Arena.

Trevliga hotellrum i tre storlekar på CH

På ett Scandichotell hittar man sällan några sviter. Tanken med ett Scandichotell är att rummen ska vara prisvärda samtidigt som de erbjuder en god komfort. Hotellets standardrum är rikt utrustade, med bland annat widescreen-TV, trådlös uppkoppling till internet och ett stort skrivbord för den som vill arbeta på kvällen. Superiorrummen är betydligt större än standardrummen och bjuder på en mycket trevlig utsikt över staden. I dessa rum kan man välja mellan två separata sängar eller en säng av Queen-size-modell. Badrummen är stora och rymliga. Den hotellgäst som söker lite extra lyx och komfort vid vistelsen på Scandic CH i Gävle väljer med fördel ett av de rum som går under namnet Scandic plus. I grunden är dessa rum superiorrum, men standarden är betydligt högre. Badrockar, gratis skönhetsprodukter och möjligheten att tillaga kaffe i en kapselmaskin är bara några exempel på den extra service man får om man bokar ett Scandic plus-rum.

En fin restaurang och aktiviteter för barnen

Scandic CH har en mycket trevlig restaurang, där man kan välja mellan mängder av spännande menyer. Restaurangen bygger på Scandics idé Grill & Chill, vilket betyder att man kan sätta sig ner och få en god bit mat och/eller något gott att dricka i princip när som helst på dygnet. För barnen erbjuder hotellet många roliga aktiviteter och en mycket god service. Restaurangen är givetvis anpassad för barn. Barnen får till och med en egen buffé med populära maträtter. I lekrummet kan barnen stoja och stimma hur mycket de vill. Vissa dagar visas även film i lekrummet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.