Scandic Hotell Gävle Väst

12345 (10 snittbetyg: 4,20 av 5)
Loading...

 
Prisjämförelse

 

Scandic Gävle Väst är ett hotell som ligger strax utanför centrala Gävle. Hotellet är perfekt för den ensamresande eller barnfamiljen som behöver en sovplats på resan. Scandic Gävle Väst är även populärt bland många företag som vill anordna konferenser eller möten. Vill man ta sig in till centrala Gävle för att ta del av nöjes- och shoppingutbudet, eller besöka stadens sevärdheter, är det bara två kilometer in till centrum.

200 rum i två storlekar på Scandic

Scandic Gävle Väst erbjuder två typer av rum, båda med en utmärkt komfort. Standardrummen är ljusa och luftiga och inredda i typisk skandinavisk stil med ljusa och stilrena material. Varje standardrum är utrustat med kabel-TV, bekväma fåtöljer, kostnadsfritt trådlöst internet och ett rymligt skrivbord. Badrummen är av standardmodell med en fräsch inredning. De flesta standardrum har en trevlig utsikt mot hotellets lummiga trädgård. Hotellets superiorrum är mycket stora och rymliga. Med utfällbara sängar eller bäddsoffor kan fyra personer utan problem dela rum. Dessa rum är utmärkta både för ensamresenärer, som vill ha gott om plats för att kunna arbeta bekvämt under hotellvistelsen, och barnfamiljer.

Gym, bastu och relax

Till skillnad från många andra Scandichotell har Scandic Gävle Väst en relativt exklusiv relax/gym-avdelning. Här finns bland annat en större pool och en mycket stor bastu. Dessutom är träningsmöjligheterna mycket goda. Som hotellgäst på Scandic Gävle Väst har man fri tillgång till alla relax- och träningslokaler.

Bar och restaurang
Scandic Gävle Väst har både en fullstor bar och en större restaurang. I baren finns en eldstad som ger en mysig stämning. Här kan man slå sig ner med en öl eller ett glas vin och bara slappna av eller se en match på barens storbilds-TV. I den ljusa och luftiga restaurangen erbjuds en à la carte-meny med maträtter baserade på fräscha råvaror och spännande smaker från hela världen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.