Trestjärniga hotell i Gävle

Gävle har många mysiga små gränder att strosa runt i med söta små stugor och knaggliga gator.

I ytterområdena finns även fin natur och under vintern kan man åka skidor, snowboard och snöskoter. Denna trevliga stad har mycket att erbjuda alla sina besökare och invånare vare sig man åker på sommartid eller under vinterhalvåret. Här hittar ni Gävles trestjärniga utbud på hotell.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Gävle

Pris från 439 kr

Prisjämförelse

Detta trevliga familjevänliga hotell ligger i centrum nära tågstationen. Förutom ordinarie hotellrum så har även detta hotell en 3 rums lägenhet som är fullutrustad vilket är bra om man till exempel ska vara borta under en längre tid och vill kunna bo lite mer privat och laga sin egen mat. Detta är ett bra och billigt alternativ, frukost ingår i priset. Internet, tv och skrivbord finns i samtliga rum.

Best Western Hotel City Gävle

Pris från 629 kr

Prisjämförelse

Best Western hotell City i Gävle har 100 fina och modernt inredda gästrum. Rummen rymliga med bekväma möbler och harmoniska färger. Här finns rum med flerbädds alternativ vilket är bra om man reser många tillsammans. Vill man ha möjlighet att stryka kläder eller att låna en hårfön så får man säga till om det. På rummen finns det internet, platt-tv och skrivbord. Hotellet har en trevlig bar/lounge där man kan äta snacks och dricka gott.

Scandic Hotel Gävle Väst

Pris från 789 kr

Prisjämförelse

Hotell Scandic Väst ligger utanför Gävles centrum nära Boulognerskogen Park inom ett bra avstånd finns också slottet och Stortorget. På detta hotell finns det restaurang, bar och varje morgon serveras en stor frukostbuffé till alla gäster. Hotellet har också en motionsanläggning, bastu och en stor inomhuspool. Hela hotellet har wifi och reser man i arbetet så finns det mötesrum med både ljud och bild anläggning.

Hotel Alderholmen

Pris från 719 kr

Prisjämförelse

Hotell Alderholmen i Gävle ligger nere vid hamnen och har rum med ett härligt, friskt marint tema. Förr var byggnaden som det nuvarande hotellet ligger i en gammal lagerbyggnad som byggts om och renoverats upp till ett mycket trevligt hotell. Rummen har trådlöst internet, tv och en bekväm sittplats. I bokningspriset ingår en stor frukost med varierad kost och det finns även tidningar och varma drycker.

Järnvägshotellet

Prisjämförelse

På Järnvägshotellet är mysfaktorn hög. Rummen är ljusa och har en fin interiör med sköna sängar och tidsskrifter att låna när man vill läsa. Hotellet är väldigt familjärt och passar jättebra till barnfamiljer, det finns leksaker att leka med och micro att värma välling. Varje morgon serveras en god och nyttig frukost som passar alla. Hotellgästerna har även tillgång till kök med micro, kyl och gratis kaffe/te. Hotellet ligger bra och man har bara några minuter till gågatan med restauranger och affärer.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.