Tvåstjärniga hotell i Gävle

I Gävle finns det mycket vackert att se på och inte minst på vintern

när snön ligger gnistrande vit och kylan biter i kinderna. Innan jul så står Gävles pampiga och berömda julbock på torget och pryder staden i alla fall en stund. Tyvärr eldas bocken ner nästan varje år men detta har också gjort att den har blivit en stark symbol för Gävles kommun och satt staden på kartan. Vill man försöka få chansen att hinna se julbocken eller se några av Gävles andra sevärdheter så hittar ni bra och prisvärda alternativ här nedan i den tvåstjärniga kategorin.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Engeltofta

Prisjämförelse

Hotell Engeltofta är ett pensionat på en herrgård som ligger en bit utanför centrum nära Engeltofta strand. Rummen är ganska enkla men ändå fina och ljusa med sköna sängar att sova i. Hotellet har wifi men vill man nyttja det så tillkommer det en avgift. Omgivningarna både ute och inne är väldigt vackra, matsalen har stora fina fönster och högt i tak. Här finns både restaurang och företagscenter och det tillkommer inga avgifter vid parkering.

Hotel Aveny Gävle

Prisjämförelse

Hotell Aveny ligger i centrum på Söder, här har man lätt att ta sig runt i staden på alla sevärdheter, restauranger, caféer och affärer. Hotellet erbjuder alla sina gäster gratis parkering. På hotell Aveny finns det 30 rum och 23 av dem är nyligen renoverade och uppfräschade i ljusa färger och fina träslag. På rummen finns telefon, brandlarmm, dusch och hårfön.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.